Cum slăbești cu ajutorul minții. Rezultatele sunt impresionante. Cea mai tare dietă: Psiho-Dieta

de: Ana Toma
20 nov. 2020
Cum slăbești cu ajutorul minții. Rezultatele sunt impresionante. Cea mai tare dietă: Psiho-Dieta

Dacă ai încercat până acum mai multe diete și nu au dat roade, această dietă destul de controversată ar putea fi soluția în lupta cu kilogramele în plus. În acest mod, vei slăbi cu ajutorul minții, iar rezultatel sunt impresionante.

În cazul în care nu ai mai auzit până acum, ”Psiho-Dieta”, este o dietă care te ajută să slăbești fără număr de calorii, sport, însă cu mult somn. Acest lucru se datorează faptului că, dieta vine cu o serie de principii noi pentru creierul tău, care aduc ca și rezultat pierderea kilogramelor nedorite.

Cu alte cuvinte, această dietă este o metodă de slăbit cu rezultate impresionante şi ireversibile al cărei instrument de lucru este mintea celui care îşi doreşte schimbarea.

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie, a vorbit despre modul în care această dietă funcționează. Potrivit specialistei, în momentul în care creierul este pregătit, rezultatele corporale vor fi cele dorite.

”Psiho Dieta este metodă care îţi poate reda puterea interioară de a-ţi transforma corpul cu ajutorul minţii. În concepţia colectivă există convingerea că doar alimentaţia şi, eventual, sportul intens sau combinaţia dintre cele două ne pot conduce către obţinerea siluetei dorite însă, din punctul meu de vedere, această perspectivă asupra procesului de slăbire este incompletă.

Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconştienta) este cea care ne conduce corpul şi nu viceversa. În momentul în care începi să îţi antrenezi mintea în acest proces şi îi oferi instrucţiuni precise şi clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic. Aşadar, pentru a avea rezultate sustenabile care să ţină o viaţă este nevoie ca persoana care îşi doreşte să slăbească, să înceapă mai întâi cu mintea şi abia apoi cu corpul”, a declarat Anca Alungulesei, pentru Viva.

În cât timp se văd rezultatele 

Dacă te aștepți la rezultate rapide, Psiho-Dieta nu este o alegere bună. Această dietă durează opt săptămâni și este un întreg proces de auto-cunoaștere și autoexploatare atât a corpului cât și a minții. În tot acest timp se pot slăbi până la zece kilograme, fără a fi nevoit să te abți de la mâncare.

”În cadrul Psiho Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedaţi de ele. Ne concentrăm pe nutrienţii necesari organismului pentru a susţine celulele, organele şi procesele interne, pentru că, în momentul în care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor extern.

În Psiho-Dieta nu recomand sport intens, în special în perioada de slăbire activă, ci recomand odihnă multă. Argumentele sunt nenumărate, la fel şi beneficiile”, a mai dezvăluit Anca Alungulesei.