Cum te angajezi pe un salariu de peste 7.000 lei! Se fac angajări masive

19 dec. 2019
Cum te angajezi pe un salariu de peste 7.000 lei! Se fac angajări masive

Companiile din domeniul jocurilor video sunt printre cei mai activi angajatori, iar goana după talente este continuă și acerbă. Salariile sunt uriașe. 

“Anul trecut, studiourile de jocuri video din România au realizat o cifră de afaceri de 188,5 milioane de dolari, cu 19,2% mai mare decât în anul 2017, potrivit celui mai recent raport publicat de Asociaţia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România (RGDA).

Pe piața locală, sunt active peste 100 de studiouri de game development, prezente în București (peste 70%) și în marile orașe (Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Târgu-Mureș, Arad)”, informează Bandai Namco Entertainment România, prezentă pe plan local din 2008.

Ce salarii se plătesc

Pachetele salariale sunt stabilite în funcție de rolurile pentru care se recrutează, de experiențele candidaților, de specializări, sunt numeroși factori care se iau în considerare.

Potrivit INS și comparatoarelor salariale disponibile pe piața locală, câștigul salarial mediu net în domeniul IT se situează între 5.700 lei și depășește frecvent 7.000 lei.

„Pe lângă salarii, pachetele și beneficiile sunt foarte atractive în industria jocurilor video, în linie cu industria IT&C din România. Beneficiile sunt numeroase: program flexibil de lucru, birouri moderne, spații de relaxare oferite angajaților, bonusuri de performanță, zile libere suplimentare celor legale, abonamente medicale și abonamente la sălile de sport, acces la traininguri și conferințe, teambuildinguri și evenimente interne organizate periodic”, mai explică Bandai Namco Entertainment România.