Cum trebuie sa bei apa ca să slăbești! Pierzi multe kilograme astfel

de: Ana Toma
04 iun. 2020
Cum trebuie sa bei apa ca să slăbești! Pierzi multe kilograme astfel

Apa stă la baza unei minți și a unui corp sănătos, iar recomandarea specialiștilor de a consuma doi litri de apă pe zi nu este una întâmplătoare. Apa este lichidul care te poate ajuta în lupta pentru silueta perfectă dacă o consumi așa cum trebuie.

 

Pentru a elimina toxinele din corp și toate celelalte substanțe de care organismul nostru nu are nevoie, specialiștii recomandă consumul a 1-2 pahare de apă înainte de micul dejun. Întreg corpul nostru nevoie de ea pentru a funcționa corect.

În timpul nopții organismul repară celule și se curăță singur așa că în cazul în care alegi să consumi un pahar de apă pe stomacul gol în acest interval, vei stimula abilitatea organismului de a elimina deșeurile prin intermediul urinei.

De asemenea, dacă bei un pahar de apă pe stomacul gol, îți vei proteja organismul împotriva efectelor nocive ale unor substanțe precum băuturile alcoolice, tutunul, poluanții, alimentele de tip „junk food” și nu numai.

Slăbește cu apă!

Dacă te-ai decis pierzi în greutate, nu ezita să bei două sau trei pahare de apă dimineața, imediat după ce te trezești, deoarece apa stimulează arderea grăsimilor și a caloriilor. De asemenea, acest lichid reduce pofta de mâncare și previne câștigul în greutate cauzat de mâncatul în exces.

În cazul în care nu știai, apa protejează sistemul limfatic și tranzitul intestinal. Aceasta ne ajută să ținem sub control nivelul de cortizol și oferă protecție împotriva infecțiilor.