Cum trebuie să preparăm orezul pentru detoxifiere și slăbit! Luați câte o linguriță în fiecare dimineață. Leacul Lidiei Fecioru

lidia fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena3 un leac excepțional, pe care trebuie neapărat să-l încercați. Alimentația din ziua de astăzi a devenit o adevărată provocare, iar sistemul digestiv este pus la grea încercare. Din acest motiv este bine ca din când în când să ne curățăm intestinele.

Cum facem acest lucru? Leacul propus de Lidia Fecioru este unul foarte bun, care se prepară ușor și are efecte miraculoase. Nu numai că ajută la detoxifiere și slăbit, dar încetinește și procesul de îmbătrânire.

”O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri cu ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute. Și apoi îl mâncăm.

Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a povestit Lidia Fecioru la Antena3.

Leacul împotriva depresiei

Lidia Feciorul a venit săptămânile trecute și cu un leac împotriva depresiei. O pildă, pe care este bine să o luăm în serios și să învățăm din aceasta.

„Dacă tu singur nu te poți bucura de viața, viața de ce te-ar bucura pe tine(…). Există la foarte multă lume o stare de apatie, când nu faci nimic din ce ai plănuit trebuie să te întrebi ce se întâmplă cu tine și să miști lucrurile.

Trebuie să ne dăm de lucru, să ne găsim ocupație”, a spus Lidia Fecioru, care a arătat astfel că a-ți ține mintea ocupată cu lucruri care îți plac reprezintă cel mai bun leac contra depresiei.

Revista Presei