Cum vor arăta noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. O adevărată surpriză

de: Ana Toma
09 sept. 2020
Cum vor arăta noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. O adevărată surpriză

Renault s-a ținut de cuvânt și așa cum a anunțat în urmă cu ceva timp, în luna septembrie apar noile modele Dacia. Dacia Logan, Sandero și Sandero stepway îi vor uimi pe iubitorii de mașini, arată extrem de diferit față de modelele anterioare. 

Pe lângă multitudinea de opțiuni pe care le oferă, noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, surprind publicul cu un disign unic. Loganul este complet redesenat, cu linia uşor descendentă a pavilionului, antena radio amplasată pe spate şi efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

O parte din aceste elemente se regăsesc şi pe noile Sandero şi Sandero Stepway. Acestea au blocuri de lumini în formă de Y, ecartul redus între roţi şi pasajele acestora, precum şi noul design al mânerelor de uşi.

De asemenea, dacă până acum Loganul era unul dintre cele mai importante modele Dacia, acum lucrurile sunt diferite. Având în vedere noile apariții, Sandero și Duster vor fi vedete în următoarea perioadă.

Ce motorizare au noile modele

Datele oficiale cu privire la noile modele Dacia urmează să fie prezentate de companie abia la data de 29 septembrie, însă până atunci, circulă zvonuri potrivit cărora că Dacia Logan va fi disponibilă cu un motor pe benzină TCe de un litru și unul diesel Blue dCi de 1.5 litri.

În ceea ce privește modelele Sandero și Sandero Stepway, cele două ar beneficia de motorizările disponibile în acest moment pe Renault Clio, cu excepția unităților de top (1.33 litri benzină de 130 CP și 1.5 litri diesel de 115 CP). Sandero Stepway va fi versiunea mai puternică.