Cumpănașu și soția sa încasează 29.000 euro lunar de la stat! Averea fabuloasă a candidatului fără bac

cumpanasu

Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul, vorba lui Mircea Badea. Prostia este ridicată la rang de cinste, iar mai marii din serviciile de informații racolează oameni certați cu școala pe viață, pentru ca apoi să-i propulseze în funcții bănoase, plătite din bani publici desigur.

Cu sau fără legătură, VoxBiz vă prezintă astăzi fabuloasa avere a lui Alexandru Cumpănașu, cel care s-a cățărat peste cadavrul nepoatei sale angelice, Alexandra Măceșanu, pentru a candida la alegerile prezidențiale. Acesta are 38 de ani și trei copii cu trei femei diferite. Este tânăr, deci are timp să-l ajungă pe Borcea din urmă.

Ce nu are Cumpănașu este școală. Se pare că acesta nu ar avea nici măcar bacalaureatul, în schimb a putut preda cursuri studenților de la SNSPA și de la colegiul MAI. Doar în România se putea întâmpla asemenea mizerie.

Alexandru Cumpănașu are un venit personal lunar de 19 000 de euro, în timp ce soția sa, Simona Baltag are de 10 000 de euro. Numai că, așa cum arată declarația de avere a lui Cumpănașu, banii săi și al consoartei vin în principal din surse bugetare naționale, adică din bani publici.

Cumpănașu șochează cum respiră

Alexandru Cumpănașu și-a declarat în declarația de interese apartenența la Marea Lojă Națională. Candidatul la alegerile prezidențiale, împotriva căruia BEC a depus plângere pentru suspiciuni de fraudă cu semnături falsificate, are 7 case, dintre care două cumpărate în 2016 și 2 în 2017. Are două autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat în 2018, are în conturi 260 000 de lei și 17 000 de euro.

De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la 1,1 milioane de lei, aproximativ 19 000 de euro pe lună

Soția sa, Cumpănașu Simona Gabriela, care activează în toate asociațiile și companiile care îl plătesc și pe candidatul la prezidențiale, a înregistrat un venit anual de 595 000 de lei, aproximativ 10 000 de euro pe lună.

Revista Presei