Cuplu șoc în lumea mondenă! Cu cine se iubește Cleopatra Stratan: E un cântăreț celebru

Cleopatra Stratan

Cuplu neașteptat în lumea mondenă autohtonă! S-a aflat cu cine se iubește Cleopatra Stratan. Este vorba despre un cântăreț celebru.

Se pare că artista Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche. Se iubește cu un cântăreț celebru din showbiz-ul românesc.

Cuplu șoc în lumea mondenă

Un nou cuplu șoc în lumea mondenă. Cleopatra Stratan nu mai este singură. Artista care a devenit celebră datorită hitului ”Ghiță”, care a dus-o direct în Cartea Recordurilor, în 2012, are un iubit. Anii au trecut, iar muzica a rămas în prim plan pentru fata cântărețului Pavel Stratan. Acum a scos un nou videoclip în care toată lumea poate observa cât de mult a crescut, dar mai ales cât de bine arată.

Fiica lui Pavel Stratan se iubește cu Edward Sanda, artistul care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”. Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut, anunță cancan.ro.

Cleopatra Stratan, o artistă scumpă

Cleopatra Stratan e o artistă scumpă…la vedere. Cine vrea să o aibă pe scenă trebuie să bage adânc mâna în buzunare. Aceasta cere 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat. Dar asta nu e tot. Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro. În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane.

Revista Presei