Curăță-ți plămânii chiar la tine acasă. Celebrul medic pneumolog, Radu Crișan ne învață cum să facem asta în această perioadă: ai nevoie de doar două lucuri

Photo by Online Marketing on Unsplash

Medic pneumolog, Radu Crişan dezvăluie secretul curățării căilor respiratorii în condiții casnice. Doctorul a uimit prin faptul că a dezvăluit niște informații utile de care toată lumea poate să se folosească, pentru că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple, pe care toată lumea le are în bucătărie.

Radu Crişan este șeful de secție la Spitalului de Pneumologie din Iași și exclamă că apa cu sare face minuni și după multe studii a descoperit rețeta simplă. A făcut un video, unde a recunoscut că a studiat foarte bine acest subiect și acum cu siguranță poate spune că apa cu sare poate un tratament adjunctiv sau ca metodă de recuperare. Este o rețetă absolut sigură și nu poate dăuna organismului omenesc.

Dezvăluirile medicului

„Un lucru cu siguranță vă recomand, pentru că nu are ce să strice și vă garantez că aduce numai beneficii: apa cu sare. Vă spun asta din postura unei persoane care a făcut un doctorat cu Haloterapia. Haloterapia înseamnă utilizarea aerosolilor salini. Da, teza mea de doctorat a fost despre beneficiile haloterapiei la pacienții bolnavi cronic respirator. Am avut nişte rezultate îmbucurătoare, foarte bune, aș putea spune. Sigur, nu ca tratament, ci ca tratament adjuvant, ca metodă de recuperare.”

Doctorul menționează că apa cu sare poate curăța căile respiratorii, a gâtului și a nasului, dar asta nu înseamnă că pacientul trebuie să refuze tratamentul principal. Este important de reținut că dacă folosiți acest sfat ca o metodă de toaletă, nu ești păzit de coronavirus.

De asemenea, medicul oferă și o rețetă precisă, ca să nu greșiți nimic în prepararea ei. Aveți nevoie de 300 de ml de apă, foarte important să fie curată și adăugați o singură lingură de sare. Astfel, obțineți o soluție cu o concentrație de 1,5-1,8%. După ce ați obținut apa cu sare, trebuie să luați un gât de soluție și să clătiți gâtul, mai exact să faceți gargară cu ea.

Este o metodă recomandată de medicul Radu Crişan și curăță căile respiratorii cu ușurință. Prin urmare, apa cu sare vă protejează și este mai sigură decât orice alte rețete care circulă prin internet. Poate fi făcută în condiții casnice și medicul spune că trebuie de respectat proporțiile menționate mai sus.

Revista Presei