Cutremur fără precedent la PNL! Rareș Bogdan nu a mai rezistat. S-a aflat acum totul

rares bogdan

Scandal fără precedent la PNL. Mai mulți membri importanți din partid au cedat nervos, iar cel mai vocal a fost Rareș Bogdan, care a făcut acuzații grave.

Cele mai dure reproșuri le-a făcut prim-vicepreședintele Rareș Bogdan care s-a arătat nemulțumit că află măsurile Guvernului de la televizor. Mai precis, Rareș Bogdan, a acuzat o ruptură între partid și Guvern. Rareș Bogdan i-a criticat pe miniștri pentru că nu informează partidul despre măsurile luate.

„Atâta timp cât aflăm de la TV măsurile guvernului nostru eu nu mai ies public”, le-ar fi transmis Bogdan, conform unor surse participante la discuție, citate de digi24.ro. Rareș Bogdan a criticat mai mulți miniștri printre care cei de la Agricultură, Muncă și Economie.

De asemenea, acesta s-a arătat nemulțumit de prezența oamenilor lui Tăriceanu în Guvern, în condițiile în care ALDE critică Executivul: „Eu nu știu dacă ALDE mai sunt la guvernare sau în opoziție”.

„Miniștrilor le spun doar atât: Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieși public și îi voi spulbera”, a răbufnit Rareș Bogdan.

Revista Presei