Cutremur în cazul Caracal! Întâlnirea care poate schimba totul: Procurorii, în stare de șoc

Criminalul-din-Caracal-Gheorghe-Dinca-2

Cutremur în cazul Caracal! Aceasta este întâlnirea care poate schimba totul. Procurorii sunt în stare de șoc. Presiunea este imensă, iar tot dosarul poate sări în aer pur și simplu.

Monstrul Dincă, față în față cu mama Luizei

Monstrul Gheorghe Dincă va fi față în față cu mama Luizei Melencu, una dintre presupusele sale victime. Monica Melencu, mama Luizei, se va afla la DIICOT unde se va întâlni cu Gheorghe Dincă, relatează România TV. Totul vine după ce în cursul zilei de ieri Dincă și-a schimbat declarația și a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Mama tinerei dispărute de aproximativ nouă luni de zile speră să afle adevărul chiar de la bărbatul acuzat. ”Sperăm să spună adevărul astăzi. Ăsta e un film regizat de procurori, iar Dincă face pe actorul. Urmărește o pedeapsă mai mică. Asta este părerea mea. Trei luni de zile nu s-a aflat nimic de Luiza. Când s-a aflat de Alexandra atunci au inclus-o și pe Luiza în același dosar. Eu susțin că Luiza nu a trecut prin casa lui Gheorghe Dincă. Eu voi face tot posibilul să aflu adevărul. O să fac cât se poate de mult pentru fiica mea. Fiica mea trăiește”, a precizat mama Luizei Melencu în direct la România TV, înainte de a intra la DIICOT.

Dincă ar putea fi pus în libertate

Pe data de 26 ianuarie expiră mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, iar familia Melencu se teme de faptul că bărbatul ar putea fi pus în libertate.

Revista Presei