Cutremur în familia Lidie Buble! Tatăl artistei o pune la zid: cu ce l-a supărat din nou fiica sa

de: Ana Toma
05 oct. 2020
Cutremur în familia Lidie Buble! Tatăl artistei o pune la zid: cu ce l-a supărat din nou fiica sa

Cutremur în familia Lidiei Buble la scurt timp după ce artista, alături de Cornel Ilie de la Vunk au lansat piesa ”Vino, du-te”. Tatăl cântăreței este extrem de îngrijorat de relația dintre fiica sa și artistul de la Vunk.

Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat recent piesa ”Vino, du-te” cu un videoclip impresionant, lucru care nu l-a încântat așa de mult pe tatăl artistei, de meserie pastor.

Lansarea piesei vine la doar câteva luni după ce Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar în ultima perioadă au existat speculații potrivit cărora artista și Cornel Ilie de la Vunk ar forma un cuplu. Vestea a ajuns și la urechile tatălui artistei, iar videoclipul, în care cei doi apar în ipostaze tandre, i-a amplificat gândurile bărbatului.

De menționat e faptul că, recent, Cornel Ilie a anunțat că a divorțat de soția sa, după un mariaj de cinci ani cu femeia care i-a dăruit doi copii.

”Să nu te împingă păcatul”

Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, tatăl Lidiei Buble ar fi luat-o la întrebări pe fiica sa cu privire la relația dintre ea și solistul de la Vunk.

”Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-a mai spus, pastorul de la Deva fiicei sale, potrivit sursei citate.

Totuși, artista și-a liniștit tatăl, clarificând întreaga situație dintre ea și Cornei Ilie. Lidia Buble i-a mărturisit acestuia că între cei doi este doar o relație strict profesională și nicidecum nu se pune problema de o relație.