Cutremur în Familia Regală! I-au dat în judecată. Meghan Markle nu a mai suportat

de: Ana Toma
24 iul. 2020
Cutremur în Familia Regală! I-au dat în judecată. Meghan Markle nu a mai suportat

Cutremur în Familia Regală. Meghan Markle și prințul Harry nu au mai rezistat presiunii. Regina va fi complet șocată. Micuțul Archie este și implicat în ultima decizie luată de ducii de Sussex. 

Recent, au apărut mai multe informații în spațiul public cu privire la hărțuirea ducilor de Sussex, odată cu mutarea lor în Beverly Hills. Acest lucru a fost confirmat de ultima decizie luată de cei doi.

Potrivit DPA, prințul şi Meghan Markle au deschis un proces împotriva unor paparazzi la Los Angeles pe care îi acuză de hărţuire, iar plângerea, depusă la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles, arată că persoane neidentificate l-au fotografiat pe micuţul Archie, copilul lor în vârstă de 14 luni, în curtea din spatele casei, în perioada în care familia se afla în izolare din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Potrivit legislației californiene, filmarea oricărei persoane în spațiul ei privat sau fotografierea acesteia cu ajutorul dronelor sau teleobiectivelor este strict interzisă, însă în cazul ducilor, care nu ştiu cine a făcut pozele, procesul este îndreptat împotriva unor acuzaţi necunoscuţi astfel încât această situaţie să nu se mai repete şi să fie stopată răspândirea fotografiilor realizate.

Vor intimidate pentru fiul lor

Avocatul cuplului susține că oricine are dreptul la intimitate, cu atât mai mult ducii de Sussex.

„Fiecare individ şi membru al unei familii din California are garanţia legală a respectării intimităţii la domiciliu” a declarat Michael J. Kump, avocatul cuplului şi partener în cadrul firmei de avocatură Kinsella Weitzman Iser Kump & Aldisert LLP.

„Dronele, elicopterele sau teleobiectivele nu pot suspenda acest drept. Ducele şi ducesa de Sussex au deschis acest proces pentru a proteja dreptul la intimitate al fiului lor, în locuinţa lor, fără a fi nevoiţi să se confrunte cu fotografi intruşi şi fără să trebuiască să-i descopere şi stopeze pe cei care încearcă să profite din aceste acţiuni ilegale”, a mai precizat avocatul.

În ceea ce privește desfășurarea procesului, ducii de Sussex au precizat că în cadrul acestui proces vor să fie tratați normal și nu își nu doresc să primească un tratament preferenţial. De asemenea, atât Meghan cât și Harry, se aşteaptă să fie urmăriţi de media atunci când se află în spaţiul public, însă doresc să tragă linie în ceea ce priveşte intimitatea vieţii lor la domiciliu.