Cutremur în Familia Regală! Meghan Markle nu vrea să o mai vadă. Este scandalul anului

de: Ana Toma
17 iun. 2020
Cutremur în Familia Regală! Meghan Markle nu vrea să o mai vadă. Este scandalul anului

După ce s-au mutat din Marea Britanie în Canada, iar apoi în SUA, Meghan Markle și prințul Harry credeau că toate problemele au dispărut din viața lor. Totuși, situația este cu totul alta. Un scandal monstru a tulburat viața ducilor de Sussex. 

Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle şi una dintre mamele spirituale ale micuţul Archie are probleme mari.

Vedeta a fost concediată de canalele ABC şi CTV, iar reality show-ul ei, ”I do, Redo” a fost anulat după ce aceasta a avertizat că o va da în judecată pe Sasha Exeter, un influencer de culoare cu care Jessica Mulroney a avut un schimb de replici dure pe Instagram, scrie Daily Mail.

Meghan Markle nu vrea să o mai vadă

Având în vedere acest scandal, pentru a-și păstra imaginea în societate, Meghan Makle a decis să nu mai fie asociată cu Jessica Mulroney. De asemenea, ducesa de Sussex a hotărât să nu se mai afișeze niciodată în spațiul public alături de una dintre cele mai bune prietene ale sale.

În urma scandalului, Jessica Mulroney a încercat să rezolve situația şi și-a cerut scuze public, susţinând că va dispărea pentru o perioadă din viața publică.