Cutremur în lumea mondenă! O vedetă ProTV a divorțat în mare secret

Cutremur în lumea mondenă autohtonă! O vedetă a celor de la ProTV a divorțat în mare secret. Totul s-a întâmplat într-un proces desfășurat în spatele ușilor închise.

După o relație tumultuoasă, presărată cu multe scandaluri, vedeta celor de la ProTV este, în sfărșit, un om liber.

Juratul ProTV a divorțat

Un celebru bucătar de la PRO TV a divorțat. Este vorba despre juratul de la ”Masterchef” Samuel Le Torriellec. Potrivit cancan.ro, totul s-a desfășurat în mare secret. Samuel și Georgiana și-au spus adio în spatele ușilor închise ale judecătoriei.

Renumitul bucătar ar fi cerut magistraților ca ședința de judecată să se desfășoare ”la secret”, motivând că mass-media s-a interesat de viața lui privată. Acesta ar fi susținut și că fosta lui parteneră de viață, cu care s-a aflat în divorț, ar fi dezvăluit jurnaliștilor date din dosar.

Mai mult, Samuel Le Torriellec, ar fi negat în fața instanței de judecată că și-a cunoscut actuala iubită, pe doctorița Roxana, soția unui reputat medic, în vacanță.

Medicul a divorțat pentru bucătar

Cunoscutul jurat de la PRO TV și-ar fi consolidat relația cu noua parteneră, de profesie medic primar, având specialitatea obstetrică-ginecologie. Anul trecut, în martie, la nici o lună distanță de francez, doamna doctor a intentat, la rândul ei, divorț.

De curând, Samuel Le Torriellec și Roxana și-au oficializat relația. Nu s-au mai ascuns. Au fost împreună la diverse petreceri și evenimente, unde s-au comportat ca un cuplu adevărat.
Juratul ProTV ar avea probleme cu alcoolul

Potrivit unor surse din mediul judiciar, o prietenă apropiată familiei a relatat în fața instanței de judecată că a asistat la dese crize de violență din partea celebrului chef, în special violențe verbale și sporadic fizice. Aceasta ar fi indicat că Samuel a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat cu doctorița pe care a cunoscut-o într-o vacanță în Mauritius, unde ambii au fost cu fostele familii. Prietena fostului cuplu ar fi susținut că Samuel consuma în permanență alcool, substanțe interzise și dispărea fecvent din căminul conjugal. ”Nu știu dacă l-am văzut vreodată treaz. A promis în fața mea că va merge la dezintoxicare, dar a plecat cu amanta!”, ar fi declarat apropiata celor doi în fața magistraților, conform sursei citate.

Loading...

Revista Presei