Cutremur în media! O vedetă Antena1 a semnat cu Pro Tv! Va face parte din cel mai tare show

28 sept. 2020
Cutremur în media! O vedetă Antena1 a semnat cu Pro Tv! Va face parte din cel mai tare show

Pro Tv vrea să dea din nou lovitura în materie de audiențe și crează cele mai interesante reality show-uri, nu atât prin concursul în sine, ci prin intrigile care apar în competiție. Emisiunea Ferma nu face excepție și deja a creat enorm de multe subiecte.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan este personajul principal. Povestea de dragoste dintre el și Viviana Sposub, fostă vedetă Antena1, venită nu demult în echipa Vorbește lumea, a atras deja atenția mass media.

Și pentru ca show-ul să fie complet, în competiție își va face apariția o altă vedetă care a avut contracte tot cu Antena1 în ultima perioadă.

Este vorba despre Andreea Antonescu, prietena bună a Andreei Bălan și care a și fost concurentă la emisiunea pe care această o jurizează, Te cunosc de undeva. Apariția artistei în Ferma va fi una care va încinge spiritele. Ea nu este primită chiar cu brațele deschise, iar cel care a fost cel mai neplăcut impresionat a fost chiar George Burcea.

Anna Lesko, o altă prezență picantă în Fermă

O altă prezență picantă în producție este Anna Lesko. Ultimele episoade au arătat o apropiere între ea și actorul George Piștereanu. Cu toate acestea, surse media susțin că tănărul de 30 de ani ar avea o relație pe care o ține ascunsă momentan, cu Alina Pușcaș.

Vezi și Suma uriașă cu care Pro Tv o plătește pe Anna Lesko pentru fiecare ediție Ferma! Miliardarii cu care a avut relații intime! Cum a ajuns la divorț

Conform contractului încheiat cu Pro Tv, concurenții nu au voie să dea detalii din competiția Ferma și nici să se afișeze încă împreună, tocmai pentru a incita publicul. Ultima ediție s-a lăsat și cu o nuntă. Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă, iar acum cei doi au un reality show pe Antena Stars.