Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

de: Ana Toma
31 oct. 2020
Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

Andreea Marin, cum nimeni nu a mai văzut-o vreodată. Fosta prezentatoare de la ”Surprize, Surprize” a fost umilită în ultimul hal în fața tuturor și mai mult de atât, a fost și bătută. Vedeta nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Toți fanii știu câte ceva despre căsnicia dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.  însă nu toți știu adevărul. Deși au format unul dintre cele mai iubite și admirate cupluri din lumea showbiz-ului românesc, dincolo de ușile închise, relația dintre cei doi era una abuzivă.

Foarte multă lume susținea că despărțirea a survenit din cauza tratamentelor violente la care era supusă Andreea Marin de către soțul ei, iar în final, zvonurile au fost confirmate de Sabin Ivanov, care a fost cel mai bun prieten al lui Ștefan Bănică Jr. timp de 20 de ani.

În anul 2014, afaceristul a dezvăluit că actorul obișnuia să o jignească și să o umilească pe vedeta de televiziune și nu numai. Bănică a și lovit-o pe Andreea Marin în văzul tuturor, chiar în timpul unei vacanțe.

Deși nu a vrut să facă public acest aspect, fostul prieten a lui Ștefan Bănică a decis să rupă tăcerea într-un final, iar drama Andreei Marin depășește orice așteptare.

Umilită și bătută în fața tuturor 

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara Sabin Ivanof, în urmă cu ceva timp.