Cutremur în showbiz: Ce s-a întâmplat la mare între Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Este știrea zilei

bianca dragusanu alex bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut în ultima vreme prima pagină a ziarelor de scandal. După ce s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, povestea tumultoasă dintre cei doi părea să se fi încheiat definitiv, după ce aceștia au început să-și arunce cuvinte grele în spațiul public, iar Alex Bodi chiar se cuplase cu o rusoaică focoasă.

Doar că Alex Bodi s-a hotărât să îi mai acorde o șansă vedetei de televiziune și a urmărit-o până la mare, acolo unde au petrecut o noapte întreagă, conform spynews.ro.

„Blonda a hotorât să plece la mare în acest weekend și să uite de toate problemele, însă afaceristul nu a lasat-o cu una cu două. În semn de iubirea pe care i-o poartă, Alex Bodi a mers până la Constanța pentru a fi alături de fosta iubită și pentru a o împăca!

Împăcarea anului în showbiz: Cum a recucerit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Gestul cu care a convins-o să-i mai acorde o șansă

„Cei doi au fost surprinși într-o locație de lux și nu par deloc a avea probleme pentru că afaceristul este cu zâmbetul până la urechi și o ține pe fosta lui iubită de șolduri, un gest surprinzător dacă ne gândim că în urmă cu doar câteva zile își aruncau săgeți unul altuia prin intermediul paginilor de socializare,” anunță spynews.ro.

Însă, Alex Bodi nu s-a prezentat cu mâna goală la fosta sa soție, ci i-a oferit și un cadou scump, mai exact un ceas în valoare de mai multe mii de euro.

Rămâne de văzut dacă împăcarea dintre cei doi este doar un eveniment episodic sau cei doi și-au băgat mințile în cap și s-au hotărât să mai dea o șansă relației lor.

Revista Presei