Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

busu

Cutremur în showbiz-ul românesc. Prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV, Florin Busuioc a fost la un pas de moarte. A trecut prin momente teribile, iar mai multe persoane au fost de față când s-a întâmplat evenimentul tragic.

Nu este prima oară când Florin Busuioc e la un pas de moarte. Prezentatorul de la PRO TV a mai avut un episod asemănător în anul 2018, atunci când a suferit un infarct pe scenă. De această dată însă, lucrurile s-au desfășurat cu totul și cu totul diferit.

Scena de groază s-a petrecut la filmările ‘Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!’, iar Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc au asistat la o secvență la care nici cei mai îndrăzneți cascadori nu s-ar fi încumetat.

Văru‘ Săndel a vorbit pentru Impact.ro despre filmări, dar și despre scenele în care Busu a fost implicat, dar care însă vor fi tăiate la montaj. Se pare că Florin Busioc, care îi luase locul lui Bebe Cotimanis, care filma în aceeași perioadă pentru serialul ‘Vlad’ de la PRO TV a fost la un pas de moarte după ce s-a urcat pe un ATV.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun.

Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: .Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit Văru‘ Săndel.

Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă

În urmă cu doi ani de zile, Florin Busuioc i-a speriat pe toți după ce a suferit un infarct pe scenă. În urmâ cu câteva luni, prezentatorul meteo mărturisea că nici nu își mai aduce aminte ce anume s-a întâmplat în acele momente.

De asemenea, după evenimentul tragic, acesta a luat o decizie importantă pentru sănătatea lui: s-a lăsat de fumat.

”Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o.”, mărturisea Busu pentru VIVA! acum câteva luni.

Citește și:

Revista Presei