Cutremur în showbiz: Lidia Buble îl atacă pe Răzvan Simion și dezvăluie: De ce s-au despărțit cei doi, de fapt?

26 oct. 2020
Cutremur în showbiz: Lidia Buble îl atacă pe Răzvan Simion și dezvăluie: De ce s-au despărțit cei doi, de fapt?
Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să-și spună adio, însă doar pe plan personal, întrucât Răzvan Simion a rămas managerul artistei. 

Acum mai bine de cinci ani, Răzvan Simion decidea să se desprată de mama copiilor săi, pentru a fi într-o relație cu Lidia Buble. Nu puțini au fost cei care au criticat-o pe artistă, pe care au scos-o drept vinovată pentru distrugerea căsniciei lui Răzvan Simion.

Prezentatorul TV a negat tot timpul o anumită legătură de cauzalitate între cele două evenimente, însă asta nu a oprit gurile rele din a crea fel de fel de scenarii, în care vinovata era una singură: Lidia Buble. De la artistă se aștepta un altfel de comportament, mai ales că aceasta vine dintr-o familie de penticostali.

Timpul a trecut, iar cuplul format din Lidia Buble și Răzvan Simion a început să câștige din ce în ce mai multă simpatie. Tocmai de aceea, când cei doi au decis să-și spună adio, nu puțini au fost cei care au sperat într-o împăcare.

Cutremur în showbiz: Lidia Buble îl atacă pe Răzvan Simion și dezvăluie: De ce s-au despărțit cei doi?

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, ba mai mult, atât hostul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, cât și tânăra artistă au fost extrem de discreți cu privire la motivele din spatele despărțirii. Iată însă că, odată cu trecerea timpului, noi detalii încep să iasă la iveală.

Lidia Buble a început să se deschidă public și să ofere indicii cu privire la motivele despărțirii de Răzvan Simion.

Într-o postare pe Instagram, aceasta își exprimă opinia cu privire la ce trebuie evitat și ce nu într-o relație de iubire. Astfel, aceasta afirmă că mult mai bine este să te desparți, să divorțezi de persoana cu care ești într-o relație, decât să rămâi cu ea deși nu ești prețuit și apreciat:

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”, se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, mesaj care i-a făcut pe fani să creadă că tocmai această lipsă de apreciere și prețuire afăcut-o pe artistă să pună punct relației cu Răzvan Simion.