Cutremur în showbiz! Margherita de la Clejani, prinsă cu droguri. Nu își putea controla gesturile. Prima reacție a acesteia

23 mai 2020
Cutremur în showbiz! Margherita de la Clejani, prinsă cu droguri. Nu își putea controla gesturile. Prima reacție a acesteia

Cutremur mare în showbiz. După ce George Burcea, soțul Andreei Bălan a fost prins de polițiști drogat la volan, acum iată că o altă vedete are probleme de același tip. Este vorba despre Margherita de la Clejani, care sâmbătă dimineața a intrat într-o mașină parcată regulamentar.

Surse din anchetă au dezvăluit pentru Mediafax că fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani ar fi condus maşina sub influenţa drogurilor. La scurt timp după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns imediar la locul accidentului au văzut-o pe Margherita că nu îşi putea controla gesturile, motiv pentru care au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri.

Astfel angajaţii M.A.I. ar fi ajuns la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor, spun aceleași surse.

Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Cum a răspuns Margherita acuzațiilor

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood” a spus Margherita după ce a ieșit de la audieri.

Și Victor Slav a fost prins sub influența drogurilor și acesta ar fi și motivul pentru care Kanal D a decis rezilierea contractului. De altfel, se vorbește mult despre prezența substanțelor interzise în cluburile de lux din Capitală și despre faptul că aici se vând și se consumă mult.