Cutremur în showbiz! Margherita de la Clejani, prinsă cu droguri. Nu își putea controla gesturile. Prima reacție a acesteia

margherita clejani

Cutremur mare în showbiz. După ce George Burcea, soțul Andreei Bălan a fost prins de polițiști drogat la volan, acum iată că o altă vedete are probleme de același tip. Este vorba despre Margherita de la Clejani, care sâmbătă dimineața a intrat într-o mașină parcată regulamentar.

Surse din anchetă au dezvăluit pentru Mediafax că fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani ar fi condus maşina sub influenţa drogurilor. La scurt timp după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns imediar la locul accidentului au văzut-o pe Margherita că nu îşi putea controla gesturile, motiv pentru care au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri.

Astfel angajaţii M.A.I. ar fi ajuns la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor, spun aceleași surse.

Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Cum a răspuns Margherita acuzațiilor

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood” a spus Margherita după ce a ieșit de la audieri.

Și Victor Slav a fost prins sub influența drogurilor și acesta ar fi și motivul pentru care Kanal D a decis rezilierea contractului. De altfel, se vorbește mult despre prezența substanțelor interzise în cluburile de lux din Capitală și despre faptul că aici se vând și se consumă mult.

Revista Presei