Cutremur în showbiz: Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu un dansator. Cum a reacționat soțul ei

05 aug. 2020
Cutremur în showbiz: Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu un dansator. Cum a reacționat soțul ei

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate și totodată longevive vedete din România. Însă, cariera sa, precum și viața privată, nu au fost niciodată lipsite de scandaluri.

Fiind una dintre cele mai apreciate vedete din România, toți ochii au fost ațintiți pe ea, și nu de azi de ieri. În prezent, Mihaela Rădulescu este într-o relație cu sportivul Felix Baumgartner, însă înainte de acesta, a avut o lungă relație cu Dani Oțil.

Cutremur în showbiz: Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu un dansator. Cum a reacționat soțul ei

Mergând și mai în spate, în anul 2004, Mihaela Rădulescu s-a căsători cu afaceristul Elan Schwarzenberg cu care a făcut și un copil, Ayan.

Mergând și mai în spate, în 1997, Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Ștefan Bănic Jr, înainte de care fusese căsătorită cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a păstrat chiar și după divorț, pentur cănumele său de fată, Țiganu, nu era unu care să-i placă prea mult.

Ei bine, într-un interviu pentru Libertatea, primul soț al vedeti, Bogdan Rădulescu, a povestit cum și-a prins soția în timp ce îl înșela cu un dansator.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină… Mai era ceva de zis?”, a spus Bogdan Rădulescu, potrivit Libertatea.