Cutremur în showbiz! Soțul Oanei Roman, în trandețuri cu un transexual! Dezvăluiri uluitoare din relația celor doi

Oana Roman anunța în urmă cu ceva timp că divorțează de soțul ei, Marius Elisei. La scurt timp, însă aceștia s-au împăcat. Doar că nu au putut să se bucure prea mult de liniște pentru că transexualul Delia Rexha a ieșit public să facă o serie de acuzații de-a dreptul șocante.

Bărbatul, care pretinde că este femeie spune că Marius Elisei i-ar fi făcut avansuri și a arătat și o discuție privată cu acesta. La rândul lui, soțul Oanei Roman neagă acuzațiile și a mărturisit că a trebuit să apeleze chiar și la un psiholog pentru a trece peste acest moment jenant din viața lui.

”Este vorba despre o înscenare foarte urată. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la tv să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect”, a spus Marius Elisei.

Dosar penal contra transexualului

Marius Elisei s-a hotărât să îi intenteze acestuia un dosar penal, din cauza acuzaţiilor nefondate şi mincinoase care au fost aduse la adresa lui de către transsexualul Delia. Soţul Oanei Roman îşi doreşte ca cel care i-a pătat imaginea sa plătească în faţa legii pentru ipostaza în care l-a pus.

”S-a discutat foarte mult în ulimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscentare. O minciună oribilă. Am luat legatura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonostra concret adevărul și că aceasta înscenare este o facatură”, a mai adugat soțul Oanei Roman, la Antena Stars.

Loading...

Revista Presei