Cutremur în showbiz-ul românesc. Anda Adam divorțează: S-au aruncat vorbe grele

de: Ana Toma
02 iul. 2020
Cutremur în showbiz-ul românesc. Anda Adam divorțează: S-au aruncat vorbe grele

Cutremur în showbiz-ul românesc. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolăescu. Este despărțirea anului. Decizia a fost luată de vedetă și nu mai există nicio cale de împăcare.

După cinci ani de căsnicie, Anda Adam și soțul ei merg pe drumuri separate. Deși au un copil împreună, acest lucru nu pare să mai conteze.

Deși în urmă cu ceva timp au mai existat zvonuri cu privire la o separare a celor doi, Anda Adam negase afirmațiile și susținea că nu există niciun fel de problemă în viața celor doi.

Recent, însă, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au decis că cea mai bună decizie ar fi separarea, iar luna viitoare, Anda și Sorin Nicolăescu urmează să semneze actele de divorț.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru impact.ro, că Anda Adam este cea care a luat această decizie, iar soțul ei a fost devastat de această despărire.

”S-au aruncat cuvinte grele”

În ceea ce privește o eventuală împăcare, nu se mai pune problema de așa ceva deoarece ”s-au spus prea multe acolo”.

”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze.

Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au declarat sursele citate.