Cutremur în trupa 5 Gang ! Selly are probleme mari de sănătate. Tânărul trece prin momente critice

de: Ana Toma
22 iul. 2020
Cutremur în trupa 5 Gang ! Selly are probleme mari de sănătate. Tânărul trece prin momente critice

Este cutremur în trupa 5Gang. Selly are probleme mari. Deși are doar 19 ani, îndrăgitul Vlogger se confruntă cu probleme grave de sănătate și are de suportat tratamente dificile. 

Într-o postare pe rețelele de socializare, Selly a dezvăluit că suferă de hernie de disc și este nevoit să facă un tratament constant pentru că altfel nu ar face față durerilor groaznice.

De asemenea, vlogg-erul a mai precizat că nu știa cum a ajuns în această situație, însă știe ce are de făcut de acum încolo. Acesta a ales să ofere o atenție sporită stării sale de sănătate, avânv în vedere ritmul alert pe care îl are în fiecare zi.

”Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super.

Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată”, a mărturisit Selly, pe pagina personală de Instagram.

A ales Bucureștiul

Selly locuia până acum în Craiova, iar după ani de zile de naveta, acesta a decis să facă schimbarea mult așteptată. Andrei Șelaru s-a mutat în București, iar în prezent locuiește în chirie până va decide unde își va cumpăra ceva pe gustul său.

”Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță” anunța Selly în urmă cu ceva timp.