Cutremur la Antena 3! Este fără precedent în televiziune. Ce decizie au luat

Mai multe publicații, trusturi de presă și televiziuni din România au fost luate prin surprindere de evoluția neașteptată a epidemiei de coronavirus, așa că au început, foarte multe dintre ele, să ia decizii fără precedent în istoria televiziunilor din România. 

Astfel, cei de la televiziunea Antena 3 au decis că emisiunile înregistrate vor fi suspendate momentan. De asemenea, s-au luat o serie de decizii și referitoare la angajați, conform unui anunț intern al companiei, citat de paginademedia.ro.

„Reporterii si, pe cat posibil, si operatorii, nu vor mai intra in redactie nici pentru a pleca spre si nici cand se intorc de la fimare”, se arată într-un mesaj intern dat în redacție.

„Emisiunile inregistrate vor fi suspendate temporar, pentru a putea asigura o mai mare flexibilitate a echipelor de productie pentru realizarea continutului live (cele deja inregistrate vor fi difuzate),” se mai arată în anunț.

Conform sursei citate, Antena 3 a decis să fie distribuite măști de protecție pentru toși cei care se deplasează în medii cu risc ridicat, iar reporterii vor primi de la editori indicații pentru a limita la maxim contactul direct cu restul personalului din redacție.

Mai mult, câteva departamente își vor reduce drastic activitatea. Departamentele Machiaj, Garderobă și cele de suport, HR, Financiar, Contabilitate își vor reduce efectivele pentru a putea asigura rezerva de personal.

Loading...

Revista Presei