Cutremur la Kanal D! O vedetă are probleme mari de sănătate. Trece prin momente critice

de: Ana Toma
30 sept. 2020
Cutremur la Kanal D! O vedetă are probleme mari de sănătate. Trece prin momente critice

Cutremur în televiziune. O vedetă de la Kanal D se confruntă cu probleme mari de sănătate. S-ar părea că aceasta ar putea fi infectată cu noul coronavirus. Fanii vor rămâne șocați la aflarea veștii.

Larisa Judele, una dintre cele mai cunoscute concurente de la ”Puterea Dragostei”, are probleme mari. Aceasta a mărturisit că de câteva zile se confruntă cu simptome specifice coronavirusului precum febră și oboseală.

”Am febră. Nu mare, dar suficient de mare încât să mă simt slăbită. Îmi curge și nasul și parcă respir mai greu. Sper că totuși, nu am coronavirus, mi-e frică de o asemenea boală. Eu, oricum, m-am protejat cât de mult am putut, dar am prieteni care au virusul”, a mărturisit vedeta pentru wowbiz.ro.

Panica este și mai mare având în vedere că fost concurentă de la ”Puterea Dragostei” ar fi intrat în contact cu o persoană expusă la COVID-19. Totuși, Larisa încearcă să fie optimistă și să pună întreaga situație pe seama unei răceli.

”De curând, am aflat că o prietenă de a mea are toată familia în spital din cauza coronavirusului, așa că de aceea mă și testez, chiar dacă suspectez că este doar o răceală. Mi-a fost mai rece într-una dintre serile trecute, am fost la o petrecere în aer liber și mi-e teamă că acolo aș fi putut să răcesc”, a mai explicat ea.

Ce s-a întâmplat cu Bogdan?

Larisa Judele nu a reușit să-și găsească jumătatea la ”Puterea Dragostei”, însă a avut o atracție pentru Bogdan Mocanu, pe care nu a ținut-o ascunsă.

„Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el.

De aceea l-am și sărutat, la un moment dat”, spunea Larisa de la ”Puterea Dragostei”.