Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

romanii au talent 3

Filmările la emisiunea fenomen de pe Pro Tv, Românii au talent, au început, dar cu un alt juriu față de ultima ediție. Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre, iar motivul principal pare a fi legat de bani, așa cum au relatat mai multe surse pentru VoxBiz.ro.

Un alt fost jurat de la Românii au talent, Bebe Cotimanis vorbește deschis despre decizia lui de a pleca de la Pro Tv, după o îndelungă colaborare. În prezent, acesta avea un rol în serialul Vlad, dar a semnat cu Prima Tv, imediat ce aceasta a intrat în posesia noului patron, Adrian Tomșa. El este noua voce a trustului, începând cu 5 octombrie.

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Pro Tv și Românii au talent

“Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țina, dar la un preț mai mic”, a dezvăluit actorul într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Bebe Cotimanis a dezvăluit și motivul pentru care producătorii au decis să-l schimbe din postura de jurat al emisiunii Românii au talent. A fost înlocuit cu Florin Călinescu. Se pare că nu era suficient de rău. Interesant este că au existat multe speculații legate de concedierea lui Mihai Petre. S-a spus că acesta a fost schimbat pentru că ar fi fost, culmea, prea rău cu concurenții.

“Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu mai rău. Eu sunt eu, așa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău și despărțirea de Românii au talent s-a făcut cu buna înțelegere de ambele părți”, a precizat Bebe Cotimanis.

Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat.

Reacția lui Mihai Petre

Întrebat dacă a fost prea rău cu concurenții, acesta putând fi un motiv pentru înlocuirea lui cu Alexandra Dinu, Mihai Petre a explicat că nu are ce să-și reproșeze.

„Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat”, a spus șiMihai Petre pentru Click!.

Revista Presei