Cutremur la Pro TV! S-a aflat cine a câștigat, cu adevărat, Ferma 2020! Nimeni nu se aștepta la acest nume

ferma

Filmările de la emisiunea „Ferma” s-au terminat în urmă cu mai mult timp, iar numele câștigătorului a fost aflat deja. Nemulțumirile și scandalul din spatele ușilor închise nu a lipsit, iar jurnaliștii de la CanCan au dezvăluit încă de la începutul lunii octombrie detalii din culise.

Inițial s-a aflat că George Burcea va fi obligat să părăsească reality show-ul difuzat de Pro Tv, din cauza unei accidentări. Și așa a fost. În duelul cu prietenul său, Paul Diaconescu, chiar dacă s-a impus, el a căzut foarte tare și s-a lovit în zona cervicală. În urma unui RMN, medicii i-au recomandat pauză totală, astfel că soțul Andreei Bălan a renunțat la locul său din „Ferma”, cu lacrimi în ochi, lăsând-o pe iubita lui, Viviana Sposub să reintre în casă, după ce fusese eliminată în prealabil.

Surpriza cea mare a fost intrarea lui Augustin Viziru în competiție. S-a comentat mult pe acest aspect, iar vedetele din competiție au făcut scandal, reproșând echipii de producție că nu este corect ca un fost concurent să reintre la mijlocul competiției cu forțe proaspete.

Cine a câștigat Ferma 2020

În anul 2015, Augustin Viziru și-a tăiat mână cu toporul în finala Ferma și a suferit enorm că a pierdut cei 50.000 de euro puși în joc. Cinci ani mai tărziu, el a revenit în cadrul aceluiași show, cu o sete și mai mare de câștig.

Iar jurnaliștii de la CanCan susțin că el s-a și impus la final. Augustin s-a remarcat și la prima ediția, din 2015 și la aceasta prin strategiile sale. El a reușit să atragă mai mulți coechipieri de partea sa și astfel și-a făcut culoar spre marele premiu. Favorit la trofeu era și campionul la lupte, Andrei Stoica, dar se pare că acesta a fost eliminat din competiție în urma unui duel.

Totuși sportivul va rămâne în istoria competiției ca bărbatul care a frânt cele mai multe inimi. Anamaria Ababei s-ar fi îndrăgostit de el, fapt confirmat și de Augustin Viziru, în cadrul emisiunii. Anna Lesko a fost și ea foarte apropiată de Andrei Stoica, iar internauții au comentat și despre faptul că Anda Adam și Mihaela Rădulescu i-au apreciat fizicul mai mult decât s-ar fi așteptat echipa de producție.

Rămâne de văzut dacă jurnaliștii de la CanCan au avut dreptate și de data aceast și într-adevăr Augustin Viziru și-a văzut visul împlinit, acela de a câștiga trofeul Ferma și cei 50.000 de euro.

Revista Presei