Cutremur la Puterea Dragostei! Un concurent are probleme grave de sănătate și a fost trimis de urgență în România

puterea dragostei

Probleme majore pentru un concurent de la Puterea Dragostei! Acestuia i-au fost descoperite probleme grave de sănătate și a fost trimis de urgență în România!

Surpriză mare la ediția de duminică seară a emisiunii Puterea Dragostei. Unui concurent i-au fost descoperite probleme grave de sănătate, motiv pentru care a fost trimis de urgență în România.

Astfel, manelistul Găbiță de la Craiova a fost trimis de urgență în România, după ce i-a fost descoperită o problemă în zona cervicală, din cauza căreia creierul nu i se mai oxigena cum trebuie.

„Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit.

Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut… am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta”, a spus Gabita.

Gabiță de la Craiova se va putea întoarce oricând în emisiune, dacă problemele acestuia de sănătate îi vor dispărea.

Găbiță de la Craiova a devenit cunoscut după colaborările cu mai multe nume mari din industria muzicală, printre care inclusiv Florin Salam.

Revista Presei