Cutremur pe piața media! Andreea Berecleanu îi distruge pe cei care conduc Antena1! Dezvăluiri bombă despre nume sonore din post

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu a prezentat 17 ani Observatorul de la Antena 1

Andreea Berecleanu nu-i iartă pe cei care conduc astăzi Antena1. Aceasta a aruncat cu săgeți otrăvite către președinta grupului Intact, Camelia Voiculescu și spune că a fost forțată să demisioneze după 17 ani la pupitrul Observatorului pentru că nu a acceptat să fie servilă ca alții, făcând referire la Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu a lucrat opt ani și la Pro Tv, iar acum tocmai a semnat cu Prima Tv, unde spune că se simte foarte bine. Într-un interviu pentru OkMagazine.ro, aceasta își desființează foștii colegi și nu a omis să facă referire „la lipsa de bun-simţ a anumitor patroni de televiziune”.

„De ce ai ales Prima TV? Este evident că nu ţi-au lipsit ofertele. Ce anume te-a convins la oferta Prima TV?”, au întrebat reporterii OkMagazine.

„Bunul-simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rara avis în această lume a patronilor de staţii TV”, a spus fosta prezenatoarea de la Antena1.

„Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui”

Cu privire la modul în care funcționează lucrurile la noul loc de muncă, Andreea Berecleanu a spus că: „Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună.”

Întrebată din nou despre motivele despărţirii de Antena 1, făcându-se referie și la faptul că plecarea ei a fost forţată de revenirea prezentatoarei Alessandra Stoicescu, Andreea Bereceleanu a răspuns foarte elegant: „Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret. Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa.”

Citește și:

Revista Presei