Cutremur pe piața media! Andreea Berecleanu îi distruge pe cei care conduc Antena1! Dezvăluiri bombă despre nume sonore din post

02 dec. 2020
Cutremur pe piața media! Andreea Berecleanu îi distruge pe cei care conduc Antena1! Dezvăluiri bombă despre nume sonore din post
Andreea Berecleanu a prezentat 17 ani Observatorul de la Antena 1

Andreea Berecleanu nu-i iartă pe cei care conduc astăzi Antena1. Aceasta a aruncat cu săgeți otrăvite către președinta grupului Intact, Camelia Voiculescu și spune că a fost forțată să demisioneze după 17 ani la pupitrul Observatorului pentru că nu a acceptat să fie servilă ca alții, făcând referire la Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu a lucrat opt ani și la Pro Tv, iar acum tocmai a semnat cu Prima Tv, unde spune că se simte foarte bine. Într-un interviu pentru OkMagazine.ro, aceasta își desființează foștii colegi și nu a omis să facă referire „la lipsa de bun-simţ a anumitor patroni de televiziune”.

„De ce ai ales Prima TV? Este evident că nu ţi-au lipsit ofertele. Ce anume te-a convins la oferta Prima TV?”, au întrebat reporterii OkMagazine.

„Bunul-simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rara avis în această lume a patronilor de staţii TV”, a spus fosta prezenatoarea de la Antena1.

„Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui”

Cu privire la modul în care funcționează lucrurile la noul loc de muncă, Andreea Berecleanu a spus că: „Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună.”

Întrebată din nou despre motivele despărţirii de Antena 1, făcându-se referie și la faptul că plecarea ei a fost forţată de revenirea prezentatoarei Alessandra Stoicescu, Andreea Bereceleanu a răspuns foarte elegant: „Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret. Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa.”