Cutremur pe piața media! Cozmin Gușă revine, dar prin fiul său! Ce post a achiziționat: este din nou patron media

17 nov. 2020
Cutremur pe piața media! Cozmin Gușă revine, dar prin fiul său! Ce post a achiziționat: este din nou patron media

Cozmin Gușă nu se lasă. Dacă la Realitatea Tv a fost nevoit să se retragă din conducerea postului, acum acesta a achiziționat un altul, de care se va ocupă, însă fiul său, Cosmin Andrei Gușă, care are planuri mari.

Este vorba despre postul Radio Gold FM, care are o vechime de 20 de ani. Cazul Gold FM a fost intens discutat în ședința Consiulului Național al Audiovizualului de astăzi, 17 noiembrie. Mai mulți membri s-au declarat nemulțumiți pentru că nu s-a prezentat un plan editorial înainte de preluarea radioului și înainte de plătirea datoriilor, anunță paginademedia.ro.

Noul acționariat al Gold FM va fi de acum SC Angus Resources SRL, societate care îi aparține în exclusivitate de Cosmin Andrei Gușă.

Dorina Rusu, membru CNA, a vrut să știe de planuri are Gușă Junior cu Gold FM, dar răspunsul nu a fost foarte convingător.

Ce planuri are Cozmin Gușă cu Gold Fm

„Planul pe care l-am făcut cu echipa Gold FM este să mutăm radioul în zona de talk. Invităm români de valoare, care să vorbească și suntem conștienți că avem un target de persoane la vârsta a doua, dar sperăm să păstrăm nucleul ăsta și sper să aducem oameni aproapiați de vârsta mea, care sunt interesați de problemele societății actuale, să-i aducem spre Gold FM.

Avem un contract cu un institut de cercetare prestigios din România, care o să ne ofere un studiu de piață. În concordanță cu acest studiu o să începem să ne gândim la o grilă care să includă mai multe emisiuni și care va fi prezentată, desigur în cazul în care ne oferiți licența.”

După discuții intense pe această tema, Gold FM a primit aprobarea în ședința CNA cu 7 voturi pentru și 3 împotrivă. Cei care au votat împotrivă au fost Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu și Cristina Pocora.

Gold FM se afla în insolvență de mulți ani, mai exact din septembrie 2016.