Cutremur pe piața media! Șerban Huidu, concediat de la Prima Tv, după 20 de ani? Adio Cronica Cârcotașilor? Ce s-a întâmplat

12 oct. 2020
Cutremur pe piața media! Șerban Huidu, concediat de la Prima Tv, după 20 de ani? Adio Cronica Cârcotașilor? Ce s-a întâmplat

Este cutremur pe piața media! După 20 de ani de Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu a fost dat afară de la Prima Tv sau cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Impact.ro. Decizia ar fi fost luată de noua conducere a postului, care are acum un alt patron. Firma Clever Media a lui Adrian Tomșa a achiziționat compania de la Cristi Burci și vrea să schimbe totul.

Mai întâi au scos de pe post emisiunea Flash Monden, prezentată de Diana Bart și Alex Constantin. Toți cei care se ocupau de aceasta au fost concediați, cu excepția prezentatoarei care este în concediu de maternitate. Acum a venit rândul emisiunii lui Șerban Huidu. Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, conducerea postului a stabilit deja termenii încheierii colaborării.

Pe Prima Tv va mai fi difuzat doar sezonul deja înregistrat, iar Cronica Cârcotașilor nu va mai fi la PRIMA TV, spun cei de la impact.ro. În acest context, Șerban Huidu ar mai avea doar 2 luni pentru a se decide ce se va întâmpla cu colegii lui, care sunt și angajați ai săi practic.

Vedeta Prima Tv infirmă zvonurile printr-o postare pe facebook

„Jurnaliștii isi fac treaba din nou. O prăpădită, de la o fițuică cumpărată de un miliardar de carton, s-a gândit că suna bine ce scrie. Nu am fost nici dat afara iar emisiunea nu e preînregistrata. Următorul episod e miercuri la 20.00. Tot pe Primatv Romania. Verificarea știrii? Aiurea. Jurnalismul modern nu se mai face asa. Facem pariu ca toti obosiți ahtiați dupa click bite ii vor prelua?”, a scris acesta.

Cum va arăta Prima Tv fără Cronica Cârcotașilor și Șerban Huidu

Emisiunea Cronica Cârcotașilor a avut prima ediție în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000, iar Șerban Huidu a fost mult timp simbolul postului. Mulți ani a fost lider de audiență, iar decizia de a scoate producție de pe post ar fi una surprinzătoare. Noul patronat vrea, însă să se orienteze pe știri generaliste și de sport.

Reamintim că tot Clever Media deține și Look Tv, care are achiziționate drepturile de difuzare pentru multe meciuri.