Cutremur pe scena politică! Anamaria Prodan se alătură unui partid de top! Ce funcție va deține

Anamaria Prodan este fără doar și poate o femeie de mare succes. Aceasta și-a îndeplinit toate obiectivele și așa cum și ea recunoaște și-a depășit cu brio toate obstacolele din viața ei. Vedeta se gândește foarte serios și la politică, mai ales că, spunea ea, are calități reale de lider.

Prima femeie impresar de fotbaliști din România, antreprenor de top, vedetă tv în toată regula, mamă devotată, soție de antrenor foarte bine cotat și viitor om politic. Aceasta este Anamaria Prodan în doar câteva cuvinte. Miercuri ea și-a lansat cel mai nou proiect al său, reality show-ul Prodanca și Reghe, Prețul Succesului, care va fi difuzat la Antena Stars, în premieră duminică, de la 19.45.

Până nu demult, Anamaria Prodan a fost gazda emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată de Pro Tv. Ea a reușit atunci să obțină audiențe record pentru post, iar acum speră să aibă același succes și cu noul său proiect Antena Stars. Camerele de filmat o vor urma 24 din 24 de ore, pe modelul Kim Kardashian, iar reality show-ul promite multe surprize. Mai ales că în curând sunt mari șanse să o vedem la pupitrul Parlamentului.

La ce partid vrea Anamaria Prodan

Întrebată de VoxBiz dacă nu se gândește și la o carieră în politică, Anamaria Prodan a răspuns imediat că „Da, desigur”, subliniind că fiecare etapă pe care a traversat-o s-a finalizat cu succes și că toate le va face la timpul lor. Dar că bineînțeles va avea și o funcție pe măsura performanțelor ei.

„Eu cred că un om care s-a născut cu calitatea de a fi lider, este bun în tot ceea ce face. Iar eu am o provocare cu mine însămi. Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată. Iar până acum în proporție de 99% am cam tins spre perfecțiune, mi-au ieșit toate. Am vrut să închid fiecare capitol din viața mea foarte frumos. Așa că o să mai fac unul două transferuri răsunătoare și apoi mă duc și spre politică”, a spus celebra impresară în exclusivitate pentru Capital

Întrebată în ce partid s-ar înscris, Anamaria Prodan a spus că nu știe încă pentru că nu se regăsește în niciunul complet în acest moment.

„Probabil dacă m-aș fi regăsit în vreunul total, eram deja în politică de mult timp. Îmi doresc foarte mult să duc și mai departe numele pe care mama l-a zidit cărămidă cu cărămidă”, a spus isexy-mpresara vizibil.

Revista Presei