Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

24 oct. 2020
Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

În urmă cu mai puțin de doi ani, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda organizau o nuntă ca-n povești, la care au participat cei mai puternici lideri politici ai momentului. Liviu Dragnea și tânăra sa iubită, Irina Tănase au fost atracția serii, iar cei doi chiar anunțaseră că-și vor uni destinele și că îi vor avea ca nași chiar pe cei doi social democrați proaspăt căsătoriți.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda formau un cuplu de mai mulți ani și amândoi au mai fost căsătoriți în trecut. Despre relația celor doi, cei care-i cunoșteau spuneau că este una cu mult patos, ambii fiind foarte temperamentali. Cu toate acestea s-au iubit mult și susținut în toate proiectele.

Claudiu Manda a fost și șef al Comisiei SRI, iar apoi a devenit eurodeputat, unde se bucură de venituri consistente. La scurt timp după ce și-a început mandatul, el a cumpărat un apartament în valoare de 240.000 de euro la Bruxelles, luând un credit avantajos pe 25 de ani. Se pare că locația ar fi devenit un cuibușor de nebunii, ceea ce a deranjat-o la maxim pe Lia Olguța Vasilescu, care i-ar fi cerut divorțul.

Acuzații grave la adresa lui Claudiu Manda

Sau cel puțin așa susține o publicație din Craiova, care a dat detalii incediare despre relația celor doi. Cu toate acestea, zvonurile nu au fost confirmate oficial de niciunul dintre cei doi politicieni.

„Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, dă cu piciorul mariajului cu Lia Olguța Vasilescu. Surse apropiate cuplului spun că după (încă) o escapadă amoroasă la Bruxelles, Olguța Vasilescu intenționează să se despartă de el. Manda ar fi călcat strâmb cu secretara și o prietenă aproapiată de-ale Olguței Vasilescu.

Claudiu Manda are un apartament de 76 de metri pătrați în capitala Belgiei, achiziționat cu un credit bancar pe 25 de ani, în valoare de 240.000 de euro, unde acesta este europarlamentar – unul inactiv, dacă ne luăm după rapoartele publicate pe site-ul Parlamentului European. Activ ar fi, după cum spuneam”, pe plan extraconjugal, scrie ziaruldecraiova.ro.

Reacția Olguței Vasilescu

După apariția acestui articol, Lia Olguța Vasilescu a apărut la brațul soțului său cu ocazia depunerii listei de candidați a PSD Dolj.

„PSD Dolj a depus, astăzi, lista de candidați pentru Parlamentul României. La Senat mizăm pe experiența domnilor Ion Prioteasa – fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu – fost primar al Craiovei, iar la Camera Deputaților pe forța tinerilor: Alexandra Presură – actual deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța – actual deputat si Cosmin Durle – administratorul public al Municipiului Craiova. Ii voi susține cu tărie în această campanie electorală pentru că știu că merită să ne reprezinte județul și le mulțumesc tuturor celor care vor face același lucru!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina ei de facebook, alături de fotografii în care apare împreună cu soțul său, Claudiu Manda.