Dacă visezi noaptea acest lucru, mergi urgent la cardiolog! S-ar putea să ai probleme cu inima, fără să știi! Celebrul Mihai Voropchievici dă detalii

28 nov. 2020
Dacă visezi noaptea acest lucru, mergi urgent la cardiolog! S-ar putea să ai probleme cu inima, fără să știi! Celebrul Mihai Voropchievici dă detalii
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Nu puțini sunt cei care primesc mesaje prin vise. Subconștientul lucrează intens pentru a ne avertiza cu privire la diverse situații delicate cu care ne confruntăm sau pentru a ne trimite urgen la medic. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici a vorbit într-una din emisiunile sale de pe Antena3 despre cele mai mari coșmaruri ale oricărui om.

Probabil citind rândurile de mai jos, fiecare va înțelege mai multe despre visele pe care le are repetitiv în anumite momente. Cel mai important, însă este să fim atenți când visăm că picăm în gol. De ce? Ei bine pentru că sunt mari șanse să fie un semnal de alarmă, care ar trebuie să te trimită direct la medic. Mihai Voropchievici explică pe larg.

Care este cel mai urât coșmar?

„Cel mai urât coșmar este cel cu examenele. În cutiuța sufletului tău sunt niște neplăceri. Deși ai învățat, te-a ostracizat, te-a apostrofat sau ți-a fost greu. este practic nota pe care ți-o dai tu pentru confruntarea cu viața. A fost o piedică. Nu ai fost pregătit pentru examenul vieții. Ți-l scoate pe tavă, să ai mai multă încredere în tine. Depinde de tine, dacă ești pregătit. Nevoile acestea de primenire, de îmbogățire a cunoștințelor, e tot un examen.

O negare a ceea ce ești, acumulezi niște lucruri care nu sunt necesare.

Alt coșmar este legat de cei tineri este pierderea sau dărâmarea unei case. Casa ești tu, familia, persoana ta. E interiorul tău, practic. Că e proprietatea ta, survin niște daune sunt de fapt sentimentele tale. Ai o perioadă de cădere. Trebuie să faci ceva. Simți că cineva te-a înșelat. Atunci e cel mai dureros.

Ce înseamnă dacă te visezi mort?

Că visezi că ai probleme cu mașina. Contează cine conduce mașina: tu sau altcineva. E experiența noastră de zi cu zi. De obicei visezi, îți e frică că mașina nu are suficient combustibil. Unde te aflii: pe o pajiște, serpentine. Cât ai alimentat viața ta, forța lăuntrică, locul din societate, dacă nu ești pregătit, apar fricile. Dacă te visezi într-o mașină superbă, te mândrești, ți s-au furat visurile, dorințele. Mai rău dacă ai accident: ai pierdut controlul într-o anumită situație.

Te-ai visat mort se zice că ți-a murit moartea, viața lungă. Suferința de boală, coșmarul se transformă în ceva bun.

Visezi că te vânează cineva, alea sunt coșmaruri. E lupta cu tine, i-ai creat unei persoane o răutate, teama de a nu plăti rutatea. Ai făcut o fărădelege, apar mustrările de conștiință. În vis, resimți doi ochi care se uită după tine, simți că e cineva după tine.

Dacă visezi că te duci în gol, e bine să îți faci un control la cardiologie”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena3.