Dacia a dat lovitura! Modelul cu care vrea să-și distrugă concurența. Imagini demențiale cu cea mai nouă mașină

17 apr. 2020
Dacia a dat lovitura! Modelul cu care vrea să-și distrugă concurența. Imagini demențiale cu cea mai nouă mașină

Întreaga lume este paralizată pur și simplu. Pandemia de coronavirus a făcut zeci de mii de victime. Nici România nu este ocolită de aceste probleme. Și totuși, unul dintre giganții autohtoni are planuri mari de viitor.

Dacia a dat lovitura!

Cei de la Dacia au dat lovitura. Chiar dacă momentan este blocat, gigantul are planuri uriașe. Acesta este modelul cu care vrea să-și distrugă concurența. Au ieșit la iveală imagini demențiale cu cea mai nouă mașină.

Dacia Sandero III a fost surprinsă în premieră în România. Este vorba despre un prototip apărut pe autostradă. Mașina camuflată a apărut pe autostrada Sibiu-Deva.

Stratul de camuflaj alb-negru nu permite identificarea exactă a formelor modelului, dar din spate, este clar că Dacia Sandero III va primi o siluetă rotunjită și stopuri alungite, care se extind către aripile spate.

Dacă randările digitale apărute în ultima perioadă anticipează designul viitoarei generații, trebuie să ne așteptăm ca în partea din față, să-și facă apariția o grilă nouă, flancată de faruri înguste.

Pe piață din 2008, atunci când a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Paris, micul hatchback ar fi trebuit să-și facă debutul tot în metropola franceză. Dar pandemia de coronavirus a forțat anularea evenimentului, așa că Grupul Renault va trebui să pună la cale o altfel de prezentare oficială.

Viitoarea generație Sandero va avea la bază platforma CMF-B, aceeași pe care sunt construite Renault Clio și Renault Captur. Pentru că platforma permite, iar versiunile sunt deja disponibile în gamele celor două modele, nu este exclus să vedem, la un moment dat, și o versiune hibridă.

Pentru a păstra modelul românesc în actuala gamă de prețuri, Renault va trebui să găsească soluții tehnice mai accesibile pentru Sandero decât pentru Clio și Captur.

Vechiul motor 0.9 pe benzină va deveni o amitire. Acesta va fi înlocuit de propulsorul 1.0 în trei cilindri, în versiune aspirată și în versiune turbo. Anul viitor, este așteptată să-și facă apariția și o versiune Sandero Stepway, anunță promotor.ro.