Dan Alexa a dezvăluit totul despre pumnul dat de Anamaria Prodan: O nevastă de fotbalist care nu e folosit

dan-alexa-prodan

Dan Alexa rupe tăcerea după marele scandal. Antrenorul a făcut noi dezvăluiri despre pumnul dat de Anamaria Prodan. Cei doi au negat că ar fi avut o posibilă aventură deși gurile rele au spus că acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care impresara ar fi încercat să-l lovească.

Acum, la câteva luni de la incident, Dan Alexa spune că ar fi procedat la fel. Fostul fotbalist a mărturisit că este oprit de femei pe stradă pentru a-l felicita pentru modul în care a reacționat.

”Partea haioasă este că mult timp după aceea foarte multe femei mă opreau pe stradă să-mi mulțumească și să mă aprecieze. Oare de ce? M-au deranjat mulți oameni care mă cunosc și spuneau că am pierdut vestiarul.

Am vorbit cu Mircea Lucescu despre acel episod și mi-a spus să stau liniștit, că i se poate întâmpla oricui așa ceva. Ba o nevastă de fotbalist care nu e folosit, ba alte asemenea momente neprevăzute. Nu știu dacă nea Mircea a pățit așa ceva sau altcineva, dar și acum la fel aș proceda”, a spus Alexa, la Radio Sport 1.

Care a fost motivul scandalului?

Antrenorul ar fi dat vina pe Anamaria pentru eșecul fotbalistului Tiram.

„La lift acolo mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, că eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. E un lucru pe care o să îl regret toată viaţa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece”, a spus Anamaria la Digi Sport Matinal.

Revista Presei