Dan Bittman s-a despărțit de Monica Odagiu! Cine este noua lui iubită este o surpriză totală

21 oct. 2020
Dan Bittman s-a despărțit de Monica Odagiu! Cine este noua lui iubită este o surpriză totală
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Dan Bittman a împlinit în luna martie 58 de ani, dar continuă să se comporte ca un mare crai. Deși are trei băieți mari cu textiera, Liliana Ștefan, artistul a avut de multe ori escapade amoroase, despre care presa tabloidă a scris în detaliu. De fiecare dată, mama copiilor săi a ales să nu comenteze.

Ultima sa pasiune a fost tânăra și frumoasa cântăreață, Monica Odagiu. Aceasta avea doar 20 de ani când a scos o piesă în duet cu Dan Bittman, iar de atunci au tot existat speculații despre o relație de iubire între ei. La începutul anului presa a scris că cei doi s-au mutat împreună, după ce solistul trupei Holograf ar fi fost decis chiar și să oficializeze relația în fața ofițerului stării civile.

Doar că visul frumos s-a încheia destul de rapid, iar Monica Odagiu, care are acum 24 de ani s-a mutat cu sora sa, Ana. Cele două sunt foarte populare pe rețelele de socializare, unde postează clipuri pamflet cu ele. Arată foarte bine amândouă și se bucură de mare succes în online. Într-unul din filmulețele expuse au declarat și că sunt singure, ceea ce înseamnă că Monica nu mai era într-o relație cu Dan Bittman.

Iar acest lucru a fost confirmat chiar de artist, care a ținut să marcheze acest lucru printr-o postare. A vrut să arate că s-a întors acasă la familie și copii, iar noua lui iubită este și vechea iubită, eterna Liliana Ștefan, cea care i-a iertat toate derapajele amoroase de-a lungul timpului.

Dan Bittman nu crede în pandemie

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara Dan Bittman în urmă cu câteva luni, pentru cancan.ro.

Un mesaj postat ieri pe rețelele de socializare a scandalizat o parte din opinia publică. Artistul nu crede în pandemie și cheamă oamenii în stradă.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.