Dan Diaconescu a ajuns în sapă de lemn! Incredibil de câți bani a băgat benzină în Bentley VIDEO

26 apr. 2020
Dan Diaconescu a ajuns în sapă de lemn! Incredibil de câți bani a băgat benzină în Bentley VIDEO

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, ajuns și în închisoare, pare că a sărăcit! Milionarul de altădată a fost nevoit să alimenteze bolidul său cu o sumă modică, care, conform consumului i-ar ajunge doar pentru 50 de kilometri.

Dan Diaconescu a ajuns în sapă de lemn

Fost patron de televiziune și om de afaceri, Dan Diaconescu, a fost filmat recent de paparazii la o benzinărie, unde și-a alimentat bolidul de lux. Șocant este faptul că după ce a terminat de pus combustibil în bolid, el a avut de achitat un bon de 49 de lei.

Suma este minimă ținând cont de ce mașină conduce Dan Diaconescu.

Averea lui Diaconescu, evaporată peste noapte

Averea uriașă de altădată a lui Dan Diaconescu s-a evaporat aproape peste noapte. Fosta vedetă TV a rămas fără 9 proprietăți, inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei, în urma unui singur proces finalizat în cursul acestui an.

Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achizționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic.

Practic, judecătorii au anulat executările silite ale creditorilor și au costatat că Dan Diaconescu nu mai are drept de proprietate asupra proprietăților, deci nu mai poate fi executat.

Omul de televiziune mai are în acest moment doar un teren în comuna argeșană Babana și unul în București (dacă ne luăm după declarația de avere din 2014 și scădem proprietățile pierdute).

În 2014, la data completării ultimei declarații de avere, el își vânduse deja toate imobilele din București și Sinaia, în număr de 10, potrivit antenastars.ro.