Dan Diaconescu revine în televiziune, deși are interdicție să vorbească public până în 2025. Unde va putea fi văzut

29 apr. 2021
Dan Diaconescu revine în televiziune, deși are interdicție să vorbească public până în 2025. Unde va putea fi văzut

Dan Diaconescu a reușit să creeze un adevărat fenomen cu OTV. Acesta a captat atenția a milioane de români și în urmă cu mai mulți ani devenise cel mai influent om din mass media. De altfel, acesta chiar și-a creat și un partid, care a cucerit peste 17% din voturi. Un procent imens, care nu a mai fost egalat.

Formațiunea lansată de el s-a bazat 100% pe imaginea lui, iar rezultatul obținut a arătat cât de puternic devenise. Și periculos pentru unii. Așa că a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi șantajat un primar. Deși a fost eliberat, el nu are voie să vorbească public până în anul 2025. Această pedeapsă a fost aplicată pe o perioadă de zece ani.

Cum vrea Dan Diaconescu să revină în prim plan

Dar Dan Diaconescu a găsit o soluție și vrea să revină în prim plan. Desigur, în televiziune, dar un alt tip de televiziune, care pare să fenteze puțin legea.

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain.

DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul. Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro,” a spus fostul patron OTV, care a distribuit și un clip de promovare pe facebook.

Se poate intra și într-un grup privat. Testul care trebuie trecut mai întâi

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți,” a transmis Dan Diaconescu.

Există și un grup privat dedicat noii platforme DD Home Cinema. Cei care doresc să facă parte din el, trebuie ca mai întâi să treacă de un test. Adică să răspundă la două întrebări:  „Dacă Dan Diaconescu ar fi în fața ta, ce l-ai întreba?” și „Ce adevăr vrei să auzi din gura vocii interzise Dan Diacolescu?.”

Momentan nu există mai multe date cu privire la planurile lui Dan Diaconescu. Unii nu cred că va avea o finalitate întreaga poveste, mai ales că platforma web a platformei nu este activă. Dar sunt și fani care-i așteaptă revenirea celui care a creat isteria Elodia în trecut.