Dan Negru a spus de ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV. Ce reproșuri le aduce și celor de la Antena 1

19 iul. 2021
Dan Negru a spus de ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV. Ce reproșuri le aduce și celor de la Antena 1
Foto: Facebook Dan Negru

Știrea zilei o reprezintă fără doar și poate plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV. Actorul și-a anunțat demisia pe facebook, iar postul de televiziune a dat un comunicat de presă în care a transmis că va reveni cu detalii la momentul potrivit.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis oficialii PRO TV.

Nici Antena 1 nu a știut să-și prețuiască vedetele

Dan Negru a comentat și el plecarea renumitului actor de la postul lider de audiență și a lovit subtil și în Antena 1. Acesta spune că cei de peste ocean au adevărate strategii pentru a-și păstra vedetele în trust, însă la noi nu se aplică acest lucru.

Prezentatorul a subliniat că probabil el este singurul care a rezistat timp de 20 de ani în același loc, adică la Antena 1, ceea ce înseamnă că nici șefii lui nu au știut să aprecieze oamenii cu csare au lucrat. Cel puțin asta se înțelege din postarea lui.

El arată și faptul că nici PRO TV nu a știut să-l prețuiacă pe Florin Călinescu, așa că acesta a decis să pună piciorul în prag și s-a certat cu managementul, pe care nu-l consideră performant, conform mai multor surse media.

Ce spune Dan Negru despre plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV

„E plin de știri despre plecarea lui Călinescu din Pro…

O spun cu fair-play colegial că Pro și-au păstrat, folosit si respectat brandurile de la inceputuri până azi, indiferent de acționariat sau echipe manageriale.

Esca, Călinescu, Netty Sandu, Dedu, Andi au fost la inceputuri, sunt și azi…

Habar n-am dacă a fost potrivire sau strategie .

Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.

La ăștia e strategie.

La noi …🤪

In afara lor, am rămas singurul care e in același loc de peste 20 de ani și am să vă povestesc intr-o zi dacă a fost greu sau ușor.
Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați.

Merg unde sunt primiți.

Și rămân acolo unde sunt iubiți….”, a scris Dan Negru pe facebook.