Dan Negru, mai nervos ca niciodată. A răbufnit în fața tuturor: Uite un alt virus la noi

dan-negru

Dan Negru a răbufnit pe rețelele de socializare. Prezentatorul Tv s-a arătat mai nervos ca niciodată. Acesta a fost extrem de deranjat de ce a putut să vadă, chiar în mijlocul orașului. 

Dan Negru a reacționat pe pagina personală de facebook după dispariția unei statui cunoscute din Timișoara. Potrivit acestuia, bustul fostului filantrop bănăţean, Emanuil Ungureanu, care şi-a donat averea pentru emanciparea românilor, a fost furat.

”Uite un alt virus la noi. Fără vaccin. Hoția. Noi furăm statui. Nu le dărâmăm ! Emanuil Ungureanu a reprezentat Banatul la Unirea de la 1918, a luptat pentru România Mare și și-a lăsat prin testament averea de peste 150 kg de aur statului român! In 1931, după ce a murit, in Timisoara s-a ridicat un monument din bronz in amintirea lui.

Au vândut bronzul

Monumentul a rezistat până prin 2015 când ai noștri au furat bustul și-au vandut bronzul din care era făcut. Azi a rămas soclul gol. In România in care Emanuil Ungureanu a crezut și căreia i-a lăsat prin testament toată averea”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și:

Revista Presei