Dan Negru, reacție dură după interviul Andreei Esca: „Eu cu Esca și cu Teo n-am putea să stăm niciodată împreună”

23 iul. 2020
Dan Negru, reacție dură după interviul Andreei Esca: „Eu cu Esca și cu Teo n-am putea să stăm niciodată împreună”
Dan Negru prezintă Revelionul la Antena1 de 20 de ani

Interviul Andreei Esca, în care aceasta a vorbit despre coronavirus și suferințele prin care familia ei a trecut în ultima perioadă, continuă să nască reacții. Una dintre acestea fiind chiar cea alui Dan Negru, jurnalist al postului TV concurent, Antena 1.

Dan Negru critică presa din România și faliile adânci existente între principalele trusturi de presă.

„Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum Pro TV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului. Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta.

Noi, toți în breaslă, avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la TV. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID. A fost difuzat simultan pe cele trei mari televiziuni americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea să stăm niciodată împreună. Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești, este mesajul vedetei de la Antena1.,” susține Dan Negru.

Cum a descoperit vedeta PRO TV că suferă de COVID-19

Andreea Esca susține că și-a dat seama că ar putea fi infectată cu noul coronavirus în momentul în care și-a dat seama că și-a pierdut simțul mirosului.

„Într-o zi, făcând ceva de mâncare, nu am simțit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat. Am început să testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam în casă, nu simțeam absolut nimic. După care au început să gust tot felul de lucruri și nu simțeam gustul. Mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Mi-am făcut testul mai devreme și am avut și eu un rezultat pozitiv,” a relatat Andreea Esca.