Dan Negru surprinde! Din ce face bani vedeta după ce a rămas fără emisiune. Are un venit sigur

dan-negru

Pandemia de coronavirus a lovit fără adresă în toată lumea, dar și în România. Vedetele care își câștigau existența din evenimente și concerte au acum mari probleme.

Dan Negru, șomer de lux

Dan Negru are și el mai probleme. Este însă un șomer de lux. Chiar dacă a rămas fără emisiune la Antena 1, tot câștigă foarte bine. Are un venit sigur. Emisiunea i-a fost pușă pe tușă, dar tot câștigă foarte bine.

Dan Negru a fost și el nevoit să-și schimbe planurile, dat fiind criza sanitară pe care o traversăm. Chiar dacă a fost pus pe tușă cu emisiunea Next Star, Negru nu are probleme financiare.

Mare parte din câștigurile pe care le-a avut le-a investit într-un imperiu imobiliar. Când emisiunile sunt suspendate din cauza pandemiei, poate trăi liniștit din banii chiriilor blocurilor din București pe care le deține.

Totuși, Dan Negru este la rândul său lovit de pandemie. A vorbit desore impactul pe care l-a avut criza sanitată asupra sa, dar și asupra televiziunilor.

„Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe.

Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla “Regele audienţelor” e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune.

Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred.

Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a spus Dan Negru, conform click.ro.

Revista Presei