Dana Budeanu a ales Antena3! Ce rol va avea în emisiunea lui Mihai Gâdea. Dezvăluiri de ultim moment

gadea budeanu

După ce a fost nevoită să părăsească Pro Tv, în urma unor postări negative la adresa Fundației Dăruiește Viață, Dana Budeanu a devenit un adevărat fenomen în online. Aceasta și-a creat propria emisiune pe Youtube, dar și pe site-ul stiripesurse.ro, unde dă zilnic verdice politice.

Sute de mii de oameni îi urmăresc filmulețele, iar vocea ei este astăzi una extrem de puternică. Aceasta refuzase până în urmă cu două săptămâni toate interviurile televizate. A fost o mare surpriză să apară la Antena3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Despre interviul ei s-a vorbit mai multe zile, iar ecoul a fost enorm.

Au urmat apoi apariții la România Tv, dar impactul nu a fost la fel de mare. Acum designerul s-a decis să revină la Antena3, pentru ultima ei apariție televizată. Însă doar față în față cu Mihai Gâdea. „În această seară, de la 21:00, Dana Budeanu vine la Sinteza Zilei în ultima emisiune televizată la care participă!”, a transmis realizatorul Antena3.

Conform surselor VoxBiz, aceasta a primit mai multe oferte de a avea propria emisiune TV, dar aceasta a refuzat.

Candidează Dana Budeanu?

De asemenea, despre Dana Budeanu s-a zvonit că va candida la parlamentare, din partea PSD, cu susținerea Gabrielei Firea, dar când a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă are de gând să candideze, ea a răspuns scurt: NU. Totuși mai sunt luni bune până când aceasta va decide dacă vrea să devină senator sau deputat, dar cel mai important este că pe 27 septembrie sunt localele, când vom afla dacă prietena ei, Gabriela Firea își va păstra scaunul de primar.

Ultimele sondaje îl sau pe Nicușor Dan cu 2-3 procente peste ea, dar trendul candidatei PSD este crescător. Totul se va decide în funcție de prezența la vot. Momentan 18% s-au declarat nehotărâți, iar balanța va înclina cu siguranță în zilele următoare, care sunt decisive.

Revista Presei