Dana Budeanu, criză de nervi în fața lui Victor Ciutacu: „Ce, mă? Să pui tu mâna pe mama mea? Pe mama mea?”

10 apr. 2021
Dana Budeanu, criză de nervi în fața lui Victor Ciutacu:
Foto: Facebook

Dana Budeanu și-a lansat recent o aplicație, unde postează conținut original, dar nu a avut prea mult succes cu ea. Designerul a impus și o taxă de 200 de lei pe an pentru cei care vor să o descarce din Playstore, ceea ce a generat valuri de nemulțumire și puțini au fost cei care au acceptat să plătească.

În acest context, Dana Budeanu a reînceput să apară tot mai mult la televizor. Mai întâi a fost promovată intens pe Antena 3, unde și-a prezentat și aplicația, iar acum se dă în spectacol la România Tv, în emisiunile lui Victor Ciutacu. Probabil pentru a-și convinge fanii să o urmeze pe aplicație.

De ce a reînceput Dana Budeanu să apară la televizor tot mai mult

Aceasta declarase că intenționează să dispară complet de pe rețelele de socializare și să fie prezentă doar prin intermediul acelei aplicații, doar că între timp, probabil a înțeles că acest lucru ar însemna dispariția ei totală. Numărul său de fani, dispuși să plătească pentru a o vedea și asculta este unul foarte mic. Așa că promovarea ei în mass media este esențială.

Prezența ei în emisiunea lui Victor Ciutacu a fost, însă uluitoare pentru mulți. La România Tv a fost prezentat subiectul Antena 3, legat de faptul că cei care au murit de COVID-19 au fost îngropați goi și fără să poată fi conduși pe ultimul drum de cei dragi, așa cum se obișnuiește.

La un moment dat, Dana Budeanu a început să plângă, iar apoi a ținut un discurs halucinant, timp de 20 de minute, în care a folosit de multe ori un limbaj suburban. Moderatorul Victor Ciutacu nu a întrerupt-o deloc.

Redăm mai jos câteva pasaje, prezentate și de paginademedia.ro:

„Pe mine mă interesează că biserica a lăsat oamenii să urle în parcări. Băi, e mama ta într-un cort aruncată pe jos, mă. Îi tăiam pe toţi de acolo! Ce, mă? Să pui tu mâna pe mama mea? Pe mama mea? Să n-am voie eu să-mi ating mama? Nu există, mă, aşa ceva! 100.000 de oameni, familiile celor decedaţi, unde au fost? De ce nu i-aţi călcat în picioare? Cine sunt ăia care au pus mâna pe mamele voastre? Cine sunt ăia care v-au aruncat părinţii în groapă? Cine sunt? Unde sunt? Unde sunt preoţii? Ăia care v-au chemat an de an la toate sărbătorile. Ăia pentru care aţi donat la biserică. Ăia în care aţi crezut, cărora le pupaţi mâna. Unde sunt azi?

75% din globul pământesc trăieşte perfect normal. Suntem în ăia 25% Pentru că suntem o ţară de c***t. 75% din globul pământesc trăieşte normal. De ce? Vă spun eu. Pentru că ăia nu au tupeul în ţările alea să facă ce fac ăştia cu noi. Cu o naţie de oameni.

E un c***t de virus. Mor 1%. Asta-i viaţa! Statul ăsta trebuie să ne înveţe să ne adune pe toţi şi să vedem cum putem să trăim cu virusul ăsta. Hai să trăim cu virusul ăsta! Hai să vedem cum putem face! Cum pot, mă, alţii să trăiască? Cum pot, mă, ăia în alte ţări să trăiască?

„Băi boilor…”

Ce facem? Voi nu înţelegeţi că totul e un cretinism? Păi, băi boilor, băi handicapaţilor, dacă voi aţi vrut să faceţi imunizare, cum au făcut Marea Britanie, Israel, etc, astea sunt exepleme pe care haştagii le oferă. Băi boilor, păi ăia au luat tot vaccinul odată, au luat 50 de milioane de doze, că asta înseamnă imunizare în masă.

Haideţi să ieşim mâine 10 milioane şi să ne ducem dracului toţi odată! Şi gata! Noi aşteptăm de un an soluţia! Care e soluţia? Groapa comună? Care e? Vaccinatul? Păi ăia care s-au vaccinat în ianuarie expiră acum în iunie. Când îi lasă Cîţu la terasă ăia nu mai sunt imuni. Ce facem? Voi nu înţelegeţi că totul e un cretinism? Păi, băi boilor, băi handicapaţilor, dacă voi aţi vrut să faceţi imunizare, cum au făcut Marea Britanie, Israel, etc, astea sunt exepleme pe care haştagii le oferă.

Băi boilor, păi ăia au luat tot vaccinul odată, au luat 50 de milioane de doze, că asta înseamnă imunizare în masă. Asta e problema. Nimeni nu face nimic concret. Imunizarea asta de grup nu se face deodată? Nu trebuie să ne vaccineze deodată? Păi noi n-o s-o facem niciodată, sunteţi handicapaţi? 10% s-au vaccinat până acum. Când se mai vaccinează 10%, expiră ăia 10% din urmă. Şi în septembrie, octombrie, noiembrie, după ce pleacă bogaţii în vacanţe.

În timp ce asistaţi la prosteala asta şi la gafa asta, cum asistaţi să vă arunce părinţii în groape? În timp ce acceptaţi că sunteţi proşti, acceptaţi şi să vă arunce cineva mama în groapă. Nu există aşa ceva! Nu există soluţie pentru voi.

Niciun ministru haştag nu ştie nimic din minister. Vă daţi seama că el n-a ştiut în faţa presei, apoi şi-a cerut scuze pe Facebook. Trăim în ţara în care totul se conduce de pe Facebook. Nu se poate. Nu există! Şi nimeni nu face nimic!”, a spus Dana Budeanu la RTV.