Dana Budeanu, derapaj grosolan! Jigniri fără precedent la adresa lui Iohannis. E cel mai prost

dana budeanu

Dana Budeanu și-a ieșit din minți. Vedeta continuă seria jignirilor și a derapajelor grosolane. După ce l-a făcut praf pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, acum a venit rândul președintelui Klaus Iohannis.

Dana Budeanu, derapaj grosolan!

Dana Budeanu continuă seria derapajelor grosolane și a jignirilor la adresa oamenilor politici. Cunoscută ca o apropiată a celor de la PSD și a fostului premier, Viorica Dăncilă, Dana Budeanu a recidivat. De această dată, președintele Klaus Iohannis este cel care a fost jignit.

Într-o postare extrem de virulentă pe facebook, Dana Budeanu s-a dezlănțuit la adresa șefului statului. Vedeta pare că nu știe pe cine să jignească mai repede. De vorbele grele ale acesteia nu a scăpat nici actualul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

„TÂTARU E CEL MAI PROST! BA NU, HOHHA! BA NU, TÂTARU!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare. Seria jignirilor vine într-un moment în care România este lovită crunt de pandemia de coronavirus. Dana Budeanu este extrem de nemulțumită de cum Guvernul PNL și Klaus Iohannis au gestionat această criză.

După ce a fost dată afară de la ProTV, Dana Budeanu s-a manifestat extrem de dur în public împotriva președintelui Klaus Iohannis, dar și împotriva partidelor de dreapta. Aceasta a lansat o serie de jigniri la adresa Guvernului sau a șefului statului.

Vedeta a recunoscut că este o apropiată a fostului premier PSD, Viorica Dăncilă, și și-a manifestat simpatia pentru social democrați de fiecare dată.

Revista Presei