Dana Budeanu, genială! Cu ce a uimit din nou tot internetul. Este iarăși virală

dana budeanu

Dana Budeanu este un real fenomen, o sursă inepuizabilă de idei care mai de care mai colorate. Creativitatea ei se reflectă nu doar prin cuvinte, ci și în business. Aceasta își promovează intens noua colecție de haine, iar cea mai vândută piesă va fi cu sigurantă haina MARS pe care o vinde pe store.danabudeanu.com.

Designerul a fost dat afară de la Pro Tv în urma unor comentarii acide la adresa fundației Dăruiește Viață, dar apoi s-a reinventat efectiv în online. Pe youtube sau pe pagina de facebook a stiripesurse.ro, aceasta reușește să producă zilnic sute de mii de vizualizări.

Postările virale ale Danei Budeanu

Expresiile sale au fost preluat intens din internauți și introduse practic în vocabularul cotidian. În trecut, aceasta a fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și ProSport. Cei doi au împreună două fetițe frumoase. Dacă ea a ales să nu se mai recăsătorească, fostul soț a mers imediat la altar cu Cristina Săvulescu, fost model, actual designer. Și cu aceasta, patronul media are doi copii.

„ADEVARUL ESTE DEFINITIA FERICIRII…DE ACEEA II SUPARA PE TOTI!”, este una dintre postările Danei Budeanu care a strâns mii de like-uri.

Cele mai așteptate sunt cele în care îi pune la zid pe politicieni, care au ajuns să o știe de frică la propriu: „LUDOVICE, DUPA CE AI BATUT LABA CU DANIEL, BATE SI CU HORECA! MARS!”, a scris aceasta pe facebook.

Revista Presei