Dana Budeanu întrece orice limită! Mesaj umilitor pentru Iohannis. DNA pregătește un nou dosar

29 apr. 2020
Dana Budeanu întrece orice limită! Mesaj umilitor pentru Iohannis. DNA pregătește un nou dosar
Dana Budeanu/ Sursa foto: Facebook

Dana Budeanu s-a dezlănțuit din nou. Vedeta întrece orice limită. I-a transmis un nou mesaj umilitor președintelui Klaus Iohannis. Nici șeful PSD, Marcel Ciolacu, nu a scăpat de vorbele grele ale vedetei. 

Dana Budeanu întrece orice limită

Dana Budeanu nu ratează nicio zi pentru a-i trimite mesaje jignitoare de la distanță președintelui Klaus Iohannis. Vedeta a avut o nouă postare furibundă pe facebook la adresa șefului statului. Iohannis a dat vina și pe PSD pentru criza sanătară în care se află România.

Iohannis spune că PNL a găsit un sistem sanitar la pământ și că autoritățile și-au făcut treaba foarte bine. Budeanu nu e de acord cu șeful statului și îl lovește crunt. Nici șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu nu a scăpat de Dana Budeanu.

Aceasta spune că Marcel Ciolacu ar vrea să elimine un lider PSD din teritoriu și că DNA ar fi intrat pe fir. Budeanu se referă la un anume Ciorăpel. Se știe în lumea politică faptul că șeful PSD Neamț, Ionel Arsene are această poreclă.

„În timp ce lu Ciolacu îi arde dă dat pe Ciorăpel pe mâna DNA Hohannis zice că PSD nu a luat măști! Păi de ce să ia în octombrie? PNL n-a luat nici în februarie. O seară plăcută lu bou / vaca PR de la PSD-eu”, a scris Dana Budeanu.