Dana Budeanu, luată la țintă de Mihai Bendeac: „Ce pui pe masă, cretino?”

dana budeanu

Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro Tv după o serie de remarci despre un ONG pe contul său de facebook. Deși prezenta pe gratis rubrica sa, reprezentanții postului au decis să întrerupă colaborarea. Designerul nu a renunțat, însă și la criticile acide, iar vocea ei se aude foarte bine și pe contul de Youtube, unde are o emisiune intens urmărită.

Fiecare clip al său are peste 200.000 de views, iar rubrica Amețitele și mafioții este principalul punct de atracție al show-ului filmat într-un stil foarte original. Actorul Mihai Bendeac a urmărit-o și el și chiar a postat pe Instagram un mesaj în care este meționată.

Ce spune Mihai Bendeac

”Bă, deci, Dana Budeanu… Am urmărit câteva interpelări ale ei. Atunci când începe să vorbească despre politică sau chestiuni sociale, îmi vine, uneori, să o bat. Dar sunt câteva chestiuni în legătură cu care are o dreptate perfectă. Una dintre ele fiind acele discuții despre femei și despre cum ele își construiesc imaginea unui bărbat perfect. Să aibă bani, un statut social, să fie frumos, citit, cu o nesimțire ieșită din comun.

Multe dintre ele nereprezentând altceva decât corpul fizic. Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și am avut de-a lungul timpului tentații. Bărbatul se plictisește de corpul unei femei, dacă e inteligent, după 24 de ore. Voi meritați așa ceva, amețitelor? Ce pui pe masă, cretino? Nu ai deschis o carte”, a spus Bendeac.

Revista Presei